Біологічно активні речовини толокна та вівсяного солоду

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено і порівняно вміст біологічно активних речовин в вівсяному солоді і толокні. The content of biologically active substances in the oat malt and oatmeal.

Опис

Ключові слова

амінокислоти, зерно, солод, солодорощення, ферментація, толокно, цукри, amino acids, grain, malt, malting, fermentation, oatmeal, sugar, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Ємельянова, Н. О. Біологічно активні речовини толокна та вівсяного солоду / Н. О. Ємельянова, Р. М. Мукоїд, О. В. Чумакова // Хранение и переработка зерна. – 2011. - № 9. – С. 62–63.

Зібрання