Біологічно активні речовини толокна та вівсяного солоду
Вантажиться...
Файли
Дата
2011
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Досліджено і порівняно вміст біологічно активних речовин в вівсяному солоді і толокні. The content of biologically active substances in the oat malt and oatmeal.
Опис
Ключові слова
амінокислоти, зерно, солод, солодорощення, ферментація, толокно, цукри, amino acids, grain, malt, malting, fermentation, oatmeal, sugar, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Ємельянова, Н. О. Біологічно активні речовини толокна та вівсяного солоду / Н. О. Ємельянова, Р. М. Мукоїд, О. В. Чумакова // Хранение и переработка зерна. – 2011. - № 9. – С. 62–63.