DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7209

Название: Дослідження вуглеводного складу морозива з цукрозамінниками методом високоефективної рідинної хроматографії
Другие названия: Research carbohydrate composition of ice cream with sweeteners by high performance liquid chromatography
Авторы: Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
Скорченко, Тетяна Анатоліївна
Osmak (Fedchenko), Tetiana
Skorchenko, Tatiana
Ключевые слова: морозиво
мороженое
ice cream
замінник цукру
заменитель сахара
sweetener
глюкозно-фруктозний сироп
глюкозно-фруктозный сироп
glucose-fructose syrup
фруктоза
fructose
хроматограф
chromatograph
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2011
Библиографическое описание: Осьмак, Т. Г. Дослідження вуглеводного складу морозива з цукрозамінниками методом високоефективної рідинної хроматографії / Т. Г. Осьмак, Т. А. Скорченко // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : міжнародна науково-практична конференція. - Харків, 2011. – Ч. 1. – С. 91.
Краткий осмотр (реферат): Наведено методику визначення вуглеводного складу морозива за допомогою рідинної хроматографії. Визначено вуглеводний склад морозива з цукрозамінниками. Приведена методика определения углеводного состава мороженого с помощью жидкостной хроматографии. Определен углеводный состав мороженого с сахарозаменителями. The method of determining the carbohydrate composition of ice cream using liquid chromatography. Defined carbohydrate composition of ice cream with sweeteners.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7209
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
harkiv.pdf174,74 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback