Дослідження вуглеводного складу морозива з цукрозамінниками методом високоефективної рідинної хроматографії

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Наведено методику визначення вуглеводного складу морозива за допомогою рідинної хроматографії. Визначено вуглеводний склад морозива з цукрозамінниками. The method of determining the carbohydrate composition of ice cream using liquid chromatography. Defined carbohydrate composition of ice cream with sweeteners.

Опис

Ключові слова

морозиво, ice cream, замінник цукру, sweetener, глюкозно-фруктозний сироп, glucose-fructose syrup, фруктоза, fructose, хроматограф, chromatograph, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Осьмак, Т. Г. Дослідження вуглеводного складу морозива з цукрозамінниками методом високоефективної рідинної хроматографії / Т. Г. Осьмак, Т. А. Скорченко // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : міжнародна науково-практична конференція. - Харків, 2011. – Ч. 1. – С. 91.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced