Морозиво комбіноване з вдосконаленим вуглеводним складом
Вантажиться...
Файли
Дата
2007
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Обгрунтовано перспективність виробництва харчових продуктів з цукрозамінниками. Наведено вплив масової частки глюкозно-фруктозного сиропа на якісні показники морозива.
Proved promising food production of sweeteners. An influence of the mass fraction of glucose-fructose syrup on ice cream quality indicators.
Опис
Ключові слова
морозиво, ice cream, замінник цукру, sweeteners, глюкозно-фруктозний сироп, glucose-fructose syrup, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Скорченко, Т. А. Морозиво комбіноване з вдосконаленим вуглеводним складом / Т. А. Скорченко, Т. Г. Федченко // Інноваційні технології, проблеми якості і безпеки сировини та готової продукції у м’ясній та молочній промисловості : тези доповідей Міжнародної науково-технічної конф., 27-28 листопада 2007 р. - Київ, 2007. – С. 157-158.