Морозиво комбіноване з вдосконаленим вуглеводним складом

Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Обгрунтовано перспективність виробництва харчових продуктів з цукрозамінниками. Наведено вплив масової частки глюкозно-фруктозного сиропа на якісні показники морозива. Proved promising food production of sweeteners. An influence of the mass fraction of glucose-fructose syrup on ice cream quality indicators.

Опис

Ключові слова

морозиво, ice cream, замінник цукру, sweeteners, глюкозно-фруктозний сироп, glucose-fructose syrup, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Скорченко, Т. А. Морозиво комбіноване з вдосконаленим вуглеводним складом / Т. А. Скорченко, Т. Г. Федченко // Інноваційні технології, проблеми якості і безпеки сировини та готової продукції у м’ясній та молочній промисловості : тези доповідей Міжнародної науково-технічної конф., 27-28 листопада 2007 р. - Київ, 2007. – С. 157-158.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced