Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7429
Title: Якість згущеного вареного молока з глюкозно-фруктозними сиропами
Authors: Скорченко, Тетяна Анатоліївна
Шпачук, Людмила Володимирівна
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
Keywords: згущене варене молоко
condensed milk
замінник цукру
sweetener
глюкозно-фруктозний сироп
glucose-fructose syrup
кваліметрія
qualimetry
комплексний показник якості
comprehensive quality
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2012
Citation: Скорченко, Т. А. Якість згущеного вареного молока з глюкозно-фруктозними сиропами / Т. А. Скорченко, Л. В. Шпачук, Т. Г. Осьмак // Товари і ринки. – 2012. – №1. – С. 138-143.
Abstract: Обгрунтовано перспективність використання глюкозно-фруктозних сиропів у виробництві згущених варених молочних консервів. Наведено методику визначення комплексного показника якості. Розраховано комплексний показник якості згущеного вареного молока з глюкозно-фруктозними сиропами. Grounded perspectives of Glucose-fructose syrup in the production of condensed milk cans. The method of determining the complex quality. Calculated composite index as condensed milk with Glucose-fructose syrups.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7429
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tovaru i runku.pdf450.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.