Якість згущеного вареного молока з глюкозно-фруктозними сиропами
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Обгрунтовано перспективність використання глюкозно-фруктозних сиропів у виробництві згущених варених молочних консервів. Наведено методику визначення комплексного показника якості. Розраховано комплексний показник якості згущеного вареного молока з глюкозно-фруктозними сиропами.
Grounded perspectives of Glucose-fructose syrup in the production of condensed milk cans. The method of determining the complex quality. Calculated composite index as condensed milk with Glucose-fructose syrups.
Опис
Ключові слова
згущене варене молоко, condensed milk, замінник цукру, sweetener, глюкозно-фруктозний сироп, glucose-fructose syrup, кваліметрія, qualimetry, комплексний показник якості, comprehensive quality, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Скорченко, Т. А. Якість згущеного вареного молока з глюкозно-фруктозними сиропами / Т. А. Скорченко, Л. В. Шпачук, Т. Г. Осьмак // Товари і ринки. – 2012. – №1. – С. 138-143.