Якість згущеного вареного молока з глюкозно-фруктозними сиропами

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Обгрунтовано перспективність використання глюкозно-фруктозних сиропів у виробництві згущених варених молочних консервів. Наведено методику визначення комплексного показника якості. Розраховано комплексний показник якості згущеного вареного молока з глюкозно-фруктозними сиропами. Grounded perspectives of Glucose-fructose syrup in the production of condensed milk cans. The method of determining the complex quality. Calculated composite index as condensed milk with Glucose-fructose syrups.

Опис

Ключові слова

згущене варене молоко, condensed milk, замінник цукру, sweetener, глюкозно-фруктозний сироп, glucose-fructose syrup, кваліметрія, qualimetry, комплексний показник якості, comprehensive quality, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Скорченко, Т. А. Якість згущеного вареного молока з глюкозно-фруктозними сиропами / Т. А. Скорченко, Л. В. Шпачук, Т. Г. Осьмак // Товари і ринки. – 2012. – №1. – С. 138-143.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced