Спосіб прояснення яблучного соку (патент на корисну модель №55316)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Спосіб прояснення яблучного соку, що включає комбіноване оброблення яблучного соку, який відрізняється тим, що яблучний сік спочатку обробляють ферментним препаратом фруктизимом Р у кількості 0,005…0,01 % тривалістю 1,0…1,5 год. при температурі соку 45-50 º С, а потім піддають адсорбційному очищенню палигорськітом фракції 3,0…2,0 мм концентрацією 2,5…3,3 мас.% при температурі 60-80ºС протягом 20…30 хв. Way of clarification of apple juice, which includes a combination of apple juice processing, which is characterized by the fact that apple juice is first treated with an enzyme preparation in the amount of R fruktizimom 0,005 ... 0.01% of the length of 1.0 ... 1.5 hours at a temperature of 45-50 º C of juice, and then subjected to adsorption fraction of palygorskite 3.0 ... 2.0 mm concentration of 2.5 ... 3.3 wt.% At 60-80 º C for 20 ... 30 minutes.

Опис

Ключові слова

адсорбція, ферментні препарати, яблучний сік, палигорськіт, adsorption, enzymes, apple juice, palygorskite, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Патент на корисну модель № 55316, UA МПК (2009) С12Н 1/00 A23L 2/70. Cпосіб прояснення яблучного соку / С. В. Матко, Л. М. Мельник ; власник Національний університет харчових технологій. – u 201006756 ; заявл. 01.06.2010 ; опубл. 10.12.2010, Бюл. № 23.

Зібрання