Спосіб прояснення яблучного соку (патент на корисну модель №55316)
Файли
Дата
2010
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб прояснення яблучного соку, що включає комбіноване оброблення яблучного соку, який відрізняється тим, що яблучний сік спочатку обробляють ферментним препаратом фруктизимом Р у кількості 0,005…0,01 % тривалістю 1,0…1,5 год. при температурі соку 45-50 º С, а потім піддають адсорбційному очищенню палигорськітом фракції 3,0…2,0 мм концентрацією 2,5…3,3 мас.% при температурі 60-80ºС протягом 20…30 хв.
Way of clarification of apple juice, which includes a combination of apple juice processing, which is characterized by the fact that apple juice is first treated with an enzyme preparation in the amount of R fruktizimom 0,005 ... 0.01% of the length of 1.0 ... 1.5 hours at a temperature of 45-50 º C of juice, and then subjected to adsorption fraction of palygorskite 3.0 ... 2.0 mm concentration of 2.5 ... 3.3 wt.% At 60-80 º C for 20 ... 30 minutes.
Опис
Ключові слова
адсорбція, ферментні препарати, яблучний сік, палигорськіт, adsorption, enzymes, apple juice, palygorskite, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель № 55316, UA МПК (2009) С12Н 1/00 A23L 2/70. Cпосіб прояснення яблучного соку / С. В. Матко, Л. М. Мельник ; власник Національний університет харчових технологій. – u 201006756 ; заявл. 01.06.2010 ; опубл. 10.12.2010, Бюл. № 23.