Спосіб прояснення яблучного соку (патент на корисну модель №55316)

Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Спосіб прояснення яблучного соку, що включає комбіноване оброблення яблучного соку, який відрізняється тим, що яблучний сік спочатку обробляють ферментним препаратом фруктизимом Р у кількості 0,005…0,01 % тривалістю 1,0…1,5 год. при температурі соку 45-50 º С, а потім піддають адсорбційному очищенню палигорськітом фракції 3,0…2,0 мм концентрацією 2,5…3,3 мас.% при температурі 60-80ºС протягом 20…30 хв. Way of clarification of apple juice, which includes a combination of apple juice processing, which is characterized by the fact that apple juice is first treated with an enzyme preparation in the amount of R fruktizimom 0,005 ... 0.01% of the length of 1.0 ... 1.5 hours at a temperature of 45-50 º C of juice, and then subjected to adsorption fraction of palygorskite 3.0 ... 2.0 mm concentration of 2.5 ... 3.3 wt.% At 60-80 º C for 20 ... 30 minutes.

Опис

Ключові слова

адсорбція, ферментні препарати, яблучний сік, палигорськіт, adsorption, enzymes, apple juice, palygorskite, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Патент на корисну модель № 55316, UA МПК (2009) С12Н 1/00 A23L 2/70. Cпосіб прояснення яблучного соку / С. В. Матко, Л. М. Мельник ; власник Національний університет харчових технологій. – u 201006756 ; заявл. 01.06.2010 ; опубл. 10.12.2010, Бюл. № 23.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced