DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7746

Название: Ценное сырье в условиях дефицита сырья
Другие названия: Valuable raw material in the shortage of raw materials
Авторы: Крыжова (Венглюк), Юлия Петровна
Kryzhova (Vengliyk), Julia
Ключевые слова: консервы
кровьпищевая
белки
сырье
микроэлементы
консерви
кров харчова
білки
сировина
мікроелементи
preserves
krovpischevaya
proteins
raw materials
trace elements
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2005
Библиографическое описание: Крыжова (Венглюк), Ю. П. Ценное сырье в условиях дефицита сырья / Ю. П. Крыжова (Венглюк) // Мясной бизнес. - 2005. - № 6 (35). - С. 56-57.
Краткий осмотр (реферат): В условиях дефицита сырья для изготовления консервов использовали пищевую кровь в количестве 30% вместо мясного сырья в сочетании с молочными белками, которые обогащают готовый продукт микроэлементами, повышают вкусовые свойства, снижают себестоимость. В умовах дефіциту сировини для виробництва консервів використовували харчову кров в кількості 30% замість м’ясної сировини у поєднанні з молочними білками,що збагачують готовий продукт мікроелементами, підвищує смакові властивості, знижує собівартість. In conditions of deficit raw materials for manufacturing canned foodused cooking blood in quantity of 30% instead of raw meat in combination with milk proteins which enrich finished product of microelements, improves taste characteristics, reduces the cost price.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7746
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
st123.pdf51,14 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback