Склад для сухого сніданку (Деклараційний патент на винахід № 24641)
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Винахід належить до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості, може бути використаний при отримані екструдованого продукту типу сухого сніданку. Склад сухого сніданку включає гречану крупу, соєве борошно, цукор, відрізняється тим, що використовують гречану крупу і сіль при наступному співвідношенні інгредієнтів, %: гречана крупа – 43,5; соєве борошно – 50; цукор – 5,5; сіль – 1,0.
The invention relates to the food industry, in particular to food-concentrates industry, can be used while obtaining an extruded product lire dry-breakfast cereal. The composition of the dry breakfast contains buckwheat groats, soy flour, sugar, difference in the using of buckwheat groats with the following ratio of ingredient, %: buckwheat groats – 43,5; soy flour – 50; sugar – 5,5; salt – 1,0.
Опис
Бібліографічний опис
Пат. 24641 А Україна, МПК A23L 1/18. Склад для сухого сніданку / Ковбаса В. М., Дячук О. В., Миронова Н. Г.; заявник і власник патенту Укр. держ. ун-т. харч. техн. – № 97063351 ; заявл. 27.06.97 ; опубл. 04.08.98, Бюл. № 5.