Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7980
Title: Склад для сухого сніданку (Деклараційний патент на винахід № 24641)
Authors: Ковбаса, Володимир Миколайович
Дячук, Олександра Володимирівна
Миронова, Наталія Геннадіївна
Keywords: соєве борошно
сухі сніданки
екструдовані продукти
продукти швидкого приготування
амінокислотний склад
soy flour
dry breakfasts
extruded products
products of fast preparation
amino acid composition
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 1998
Citation: Пат. 24641 А Україна, МПК A23L 1/18. Склад для сухого сніданку / Ковбаса В. М., Дячук О. В., Миронова Н. Г.; заявник і власник патенту Укр. держ. ун-т. харч. техн. – № 97063351 ; заявл. 27.06.97 ; опубл. 04.08.98, Бюл. № 5.
Abstract: Винахід належить до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості, може бути використаний при отримані екструдованого продукту типу сухого сніданку. Склад сухого сніданку включає гречану крупу, соєве борошно, цукор, відрізняється тим, що використовують гречану крупу і сіль при наступному співвідношенні інгредієнтів, %: гречана крупа – 43,5; соєве борошно – 50; цукор – 5,5; сіль – 1,0. The invention relates to the food industry, in particular to food-concentrates industry, can be used while obtaining an extruded product lire dry-breakfast cereal. The composition of the dry breakfast contains buckwheat groats, soy flour, sugar, difference in the using of buckwheat groats with the following ratio of ingredient, %: buckwheat groats – 43,5; soy flour – 50; sugar – 5,5; salt – 1,0.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7980
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kvmsdss.pdf4.71 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.