Склад для сухого сніданку (Деклараційний патент на винахід № 24641)
Файли
Дата
1998
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Винахід належить до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості, може бути використаний при отримані екструдованого продукту типу сухого сніданку. Склад сухого сніданку включає гречану крупу, соєве борошно, цукор, відрізняється тим, що використовують гречану крупу і сіль при наступному співвідношенні інгредієнтів, %: гречана крупа – 43,5; соєве борошно – 50; цукор – 5,5; сіль – 1,0.
The invention relates to the food industry, in particular to food-concentrates industry, can be used while obtaining an extruded product lire dry-breakfast cereal. The composition of the dry breakfast contains buckwheat groats, soy flour, sugar, difference in the using of buckwheat groats with the following ratio of ingredient, %: buckwheat groats – 43,5; soy flour – 50; sugar – 5,5; salt – 1,0.
Опис
Ключові слова
соєве борошно, сухі сніданки, екструдовані продукти, продукти швидкого приготування, амінокислотний склад, soy flour, dry breakfasts, extruded products, products of fast preparation, amino acid composition, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Пат. 24641 А Україна, МПК A23L 1/18. Склад для сухого сніданку / Ковбаса В. М., Дячук О. В., Миронова Н. Г.; заявник і власник патенту Укр. держ. ун-т. харч. техн. – № 97063351 ; заявл. 27.06.97 ; опубл. 04.08.98, Бюл. № 5.