Перспективи розширення асортименту сухих десертних молочних сумішей

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проведено літературний огляд та аналіз стану вітчизняного виробництва сухих десертних молочних сумішей. Наголошено на доцільності та можливості розширення їх асортименту шляхом комбінування сировини. Запропоновано повністю або частково замінити цукор на сорбіт. Для підвищення біологічної цінності готового продукту доцільним є використання сухих цикорієвмісних компонентів. Визначено, що виробництво сухих десертних сумішей перспективно проводити способом сухого змішування компонентів. A literary review and analysis of the state of home production of dry dessert dairy mixtures are conducted. Expediency and possibility of expansion of their assortment are marked by combining of raw material. It is suggested fully or partly to substitute sugar by Sorbitum. For the increase of biological value of the prepared product expedient is the use of dry mixtures of chicory. It is certain that the production of dry dessert mixtures it is perspective to conduct the method of the dry mixing of components.

Опис

Ключові слова

сухі десертні молочні суміші, сорбіт, цикорій, цукрозамінники, ячмінь, звіробій, ехінацея, sorbitum, dry dessert dairy mixtures, chicory, barley, substitutes of sugar, ginseng, st-john's-wort, echinacea, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра економіки праці та менеджменту

Бібліографічний опис

Пухляк, А. Г. Перспективи розширення асортименту сухих десертних молочних сумішей / А. Г. Пухляк, Г. П. Калініна, С. В. Мерзлов, О. П. Гребельник Н. Г. Слободян, С. В. Арутюнян // Вісник Сумського національного аграрного університету. – 2013. – № 7 (23). – С. 180-184.

Зібрання