Перспектива використання екструдатів зернових культур для збагачення традиційних харчових середовищ

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В структурі асортименту хлібобулочних виробів об´єм борошняних кондитерських виробів складає більше 52% від загальної кількості. У цьому напрямі перспективними є нові технології, засновані на високотемпературних режимах оброблення сировини, у першу чергу, – екструзійні. The structure of the volume range of bakery pastry is more than 52% of the total. In this direction promising new technologies based on high temperature processing conditions of raw materials, primarily - extrusion.

Опис

Ключові слова

екструдати, зернові культури, харчові середовища, food environments, extrudates, grain crops, кафедра харчової хімії

Бібліографічний опис

Харітон, Т. Я. Перспектива використання екструдатів зернових культур для збагачення традиційних харчових середовищ / Т. Я. Харітон, Т. П. Прядко // Прогресивна техніка і технології харчових виробництв, готельного, ресторанного господарства і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : Міжнародна науково-практична конференція, 18 жовтня 2012 р. : тези доповідей. - 2012. - С. 34-36.