Перспектива використання екструдатів зернових культур для збагачення традиційних харчових середовищ

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В структурі асортименту хлібобулочних виробів об´єм борошняних кондитерських виробів складає більше 52% від загальної кількості. У цьому напрямі перспективними є нові технології, засновані на високотемпературних режимах оброблення сировини, у першу чергу, – екструзійні. The structure of the volume range of bakery pastry is more than 52% of the total. In this direction promising new technologies based on high temperature processing conditions of raw materials, primarily - extrusion.

Опис

Ключові слова

екструдати, зернові культури, харчові середовища, food environments, extrudates, grain crops, кафедра харчової хімії

Бібліографічний опис

Харітон, Т. Я. Перспектива використання екструдатів зернових культур для збагачення традиційних харчових середовищ / Т. Я. Харітон, Т. П. Прядко // Прогресивна техніка і технології харчових виробництв, готельного, ресторанного господарства і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : Міжнародна науково-практична конференція, 18 жовтня 2012 р. : тези доповідей. - 2012. - С. 34-36.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced