Water phase of butter fortified carrot powder
Вантажиться...
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
It was determined that adding supplements of carrot powder obtained by cold spray drying leads to increasing the quantity of multimolecular bound moisture, slowing confluence of moisture droplets in the finished butter.
Опис
Ключові слова
water phase, carrot powder, butter, водна фаза, порошок моркви, вершкове масло, водная фаза, порошок моркови, сливочное масло, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Ivanov, S. Water phase of butter fortified carrot powder / S. Ivanov, T. Rashevskaya, O. Vasheka // The second north and east european congress on food. Book of Abstracts. – Kiev, 2013. – P. 142.