Water phase of butter fortified carrot powder
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
It was determined that adding supplements of carrot powder obtained by cold spray drying leads to increasing the quantity of multimolecular bound moisture, slowing confluence of moisture droplets in the finished butter.
Опис
Ключові слова
water phase, carrot powder, butter, водна фаза, порошок моркви, вершкове масло, водная фаза, порошок моркови, сливочное масло, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Ivanov, S. Water phase of butter fortified carrot powder / S. Ivanov, T. Rashevskaya, O. Vasheka // The second north and east european congress on food. Book of Abstracts. – Kiev, 2013. – P. 142.