Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8614
Title: Кинетика температурного поля в тесте-хлебе в процессе выпечки
Other Titles: The kinetics of the temperature field in the test-bread during the baking process
Authors: Буляндра, Алексей Федорович
Дущенко, Виктор Павлович
Тарапон, Валентина Антоновна
Bulyandra, Alexey
Duschenko, Victor
Tarapon, Valentina
Keywords: температурное поле
температурне поле
temperature field
кафедра теплоенергетики та холодильної техніки
Issue Date: 1971
Citation: Дущенко, В. П. Кинетика температурного поля в тесте-хлебе в процессе выпечки / В. П. Дущенко, В. А. Тарапон, А. Ф. Буляндра // Пищевая технология. - 1971. - № 4. - С. 90-94.
Abstract: Д ля анализа многих технологических процессов пищевой промыш­ ленности и выбора оптимальных вариантов их интенсификации необхо­ димо знание кинетики нестационарных полей температуры и влаго- содержаний в обрабатываемых материалах.Д ля аналізу багатьох технологічних процесів харчової промисловості і вибору оптимальних варіантів їх інтенсифікації потрібно знання кінетики нестаціонарних полів температури і вологовмістів в оброблюваних матеріалах.F or the analysis of many processes food industry raising and selecting the best options for their intensification necessary Dimo knowledge of the kinetics of non-stationary fields of temperature and moisture content in the processed materials.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8614
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
PT_1971_4.pdf225.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.