DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8797

Название: Nanostructure of butter with biopolymer pectin additive
Другие названия: Наноструктура вершкового масла з добавкою біополімера пектин
Авторы: Rashevska, Tamara
Рашевська, Тамара Олексіївна
Ключевые слова: butter
nanostructure
inulin
сливочное масло
наноструктура
инулин
вершкове масло
інулін
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2005
Библиографическое описание: Rashevskaya, T. Nanostructure of butter with biopolymer pectin additive / T. Rashevskaya // E-MRS Spring Meeting. Book of Abstracts. - Strasbourg, France, 2005. - P. 111.
Краткий осмотр (реферат): Addition of pectin will add butter medical-preventive characteristics that have confirmed by our clinical test. By method of electronic microscopy we explored nanostructure of butter with pectin.Добавка из пектина надает сливочному маслу лечебно-профилактических свойств. Методом электронной микроскопии исследовали наноструктуру сливочного масла с добавкой пектина. Добавка із пектину надає вершковому маслу лікувально-профілактичних властивостей. Методом електронної мікроскопії вивчали наноструктуру вершкового масла.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8797
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
20052.pdf45,83 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback