Nanostructure of butter with biopolymer pectin additive
Вантажиться...
Файли
Дата
2005
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Addition of pectin will add butter medical-preventive characteristics that have confirmed by our clinical test. By method of electronic microscopy we explored nanostructure of butter with pectin.
Добавка із пектину надає вершковому маслу лікувально-профілактичних властивостей. Методом електронної мікроскопії вивчали наноструктуру вершкового масла.
Опис
Ключові слова
butter, nanostructure, inulin, наноструктура, вершкове масло, інулін, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Rashevskaya, T. Nanostructure of butter with biopolymer pectin additive / T. Rashevskaya, A. Ukrainets // E-MRS Spring Meeting : book of abstracts. – Strasbourg, France, 2005. – P. 111.