Nanostructure of butter with biopolymer pectin additive

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Addition of pectin will add butter medical-preventive characteristics that have confirmed by our clinical test. By method of electronic microscopy we explored nanostructure of butter with pectin. Добавка із пектину надає вершковому маслу лікувально-профілактичних властивостей. Методом електронної мікроскопії вивчали наноструктуру вершкового масла.

Опис

Ключові слова

butter, nanostructure, inulin, наноструктура, вершкове масло, інулін, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Rashevskaya, T. Nanostructure of butter with biopolymer pectin additive / T. Rashevskaya, A. Ukrainets // E-MRS Spring Meeting : book of abstracts. – Strasbourg, France, 2005. – P. 111.