Nanostructure of butter with biopolymer pectin additive
Файли
Дата
2005
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Addition of pectin will add butter medical-preventive characteristics that have confirmed by our clinical test. By method of electronic microscopy we explored nanostructure of butter with pectin.
Добавка із пектину надає вершковому маслу лікувально-профілактичних властивостей. Методом електронної мікроскопії вивчали наноструктуру вершкового масла.
Опис
Ключові слова
butter, nanostructure, inulin, наноструктура, вершкове масло, інулін, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Rashevskaya, T. Nanostructure of butter with biopolymer pectin additive / T. Rashevskaya, A. Ukrainets // E-MRS Spring Meeting : book of abstracts. – Strasbourg, France, 2005. – P. 111.