Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8949
Title: Моделювання поведінки газової фази тіста
Other Titles: Modeling the behavior of gas phase of dough
Authors: Чепелюк, Олена Олександрівна
Губеня, Олексій Олександрович
Chepeliuk, Olena
Gubenia, Oleksii
Keywords: тісто
газова фаза
математична модель
об’єм
бульбашка
тиск тесто
газовая фаза
математическая модель
объем
пузырь
давление
dough
gas phase
mathematical model
volume
bubble
pressure
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2008
Citation: Чепелюк, О. О. Моделювання поведінки газової фази тіста / О. О. Чепелюк, О. О. Губеня // Харчова і переробна промисловість. – 2008. - № 3. - С. 25-27.
Abstract: Описано процес утворення піноподібної структури тіста, що бродить. Акцентовано увагу на значення поведінки газової фази на стан поверхні заготовок, отриманих екструзією і якість готової продукції. Описано вдосконалену математичну модель деформування пружнов’язкопластичних середовищ, на основі якої одержано залежність коефіцієнта розбухання сформованого виробу від зовнішнього навантаження. Описан процесс образования пенообразного структуры теста, бродит. Акцентируется внимание на значение поведения газовой фазы на состояние поверхности заготовок, полученных экструзией и качество готовой продукции. Описаны усовершенствованную математическую модель деформирования упруговязкопластических сред, на основе которой получена зависимость коэффициента разбухания сформированного изделия от внешней нагрузки. Described the formation of a foam-like structure of dough is haunting. Focuses on the value of the gas phase behavior of the state of the workpiece surfaces produced by extrusion and quality of the finished product. Describes an improved mathematical model of deformation elastoviscoplastic media on which the dependence of the coefficient of swelling formed article from the external load.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8949
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4.pdf2.92 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.