Моделювання поведінки газової фази тіста
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Описано процес утворення піноподібної структури тіста, що бродить. Акцентовано увагу на значення поведінки газової фази на стан поверхні заготовок, отриманих екструзією і якість готової продукції. Описано вдосконалену математичну модель деформування пружнов’язкопластичних середовищ, на основі якої одержано залежність коефіцієнта розбухання сформованого виробу від зовнішнього навантаження.
Described the formation of a foam-like structure of dough is haunting. Focuses on the value of the gas phase behavior of the state of the workpiece surfaces produced by extrusion and quality of the finished product. Describes an improved mathematical model of deformation elastoviscoplastic media on which the dependence of the coefficient of swelling formed article from the external load.
Опис
Бібліографічний опис
Чепелюк, О. О. Моделювання поведінки газової фази тіста / О. О. Чепелюк, О. О. Губеня // Харчова і переробна промисловість. – 2008. - № 3. - С. 25-27.