Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9248
Title: Исследование теплоемкости и вязкости экстракта топинамбура и его концентрата
Authors: Бессараб, Александр Семенович
Гулый, Иван Степанович
Шутюк, Виталий Владимирович
Keywords: вязкость
экстракт
топинамбур
viscousness
extract
Jerusalem artichokes
кафедра технології консервування
Issue Date: 1997
Citation: Бессараб, А. С. Исследование теплоемкости и вязкости экстракта топинамбура и его концентрата / А. С. Бессараб, И. С. Гулый, В. В. Шутюк // Хранение и переработка сельхозсырья. – 1997. – № 5. – С. 29.
Abstract: В статье приведены результаты исследований по определению вязкости экстракта топинамбура. Авторами приведена графическая зависимость вязкости экстракта топинамбура от изменения концентрации и температуры. The results of studies to determine the viscosity of the extract of artichoke. Authors shows a graph of viscosity changes of artichoke extract concentration and temperature.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9248
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
97 Shutyuk N 5.pdf2.73 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.