DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9370

Название: Результати експериментально-виробничої перевірки біохімічного способу підготовки пектиновмісної сировини
Другие названия: The results of experimental and production test biochemical method of preparation of raw materials containing pectin
Авторы: Таран, Віталій Михайлович
Гнатенко, А. М.
Сороколіт, Микола Іванович
Карпович, Микола Сергійович
Кушнір, Олена Володимирівна
Мельник, Галина Сергіївна
Hnatenko, A.
Sorokolit, Nikolai
Karpovich, Nikolay
Kushnir, Elena
Melnik, Galina
Taran, Vitaly
Ключевые слова: пектин
коренеплоди
біохімічний спосіб
корнеплоды
биохимический способ
pectin
roots
biochemical method
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 1995
Библиографическое описание: Таран, В. М. Результати експериментально-виробничої перевірки біохімічного способу підготовки пектиновмісної сировини / В. М. Таран, Г. С. Мельник, М. І. Сороколіт, М. С. Карпович, О. В. Кушнір, А. М. Гнатенко // Розробка та впровадження прогресивних технологій та обладнання у харчову та переробну промисловість : тези доповідей всеукраїнської науково-технічної конференції, 17-20 жовтня І995 р. – С. 61.
Краткий осмотр (реферат): На основі результатів лабораторних досліджень і згідно розробленого "Експериментального регламенту на виробництво пектину із коренеплодів" у виробничих умовах на консервному заводі пектинопродуктів АСП "Колос" Смілянського району проведені випробування по перевірці біохімічного способу підготовки пектиновмісноії сировини. На основе результатов лабораторных исследований и согласно разработанному "Экспериментального регламента на производство пектина из корнеплодов" в производственных условиях на консервном заводе пектинопродуктов АСП "Колос" Смелянского района проведены испытания по проверке биохимического способа подготовки пектиносодержащего сырья. Based on the results of laboratory tests and according to the existing "Experimental regulations for the production of pectin from the roots" in a production environment at the cannery pectin TSA "Kolos" Smelansky district conducted a test of the method of preparation of the pectin biochemical raw materials.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9370
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
17.pdf145,72 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback