Результати експериментально-виробничої перевірки біохімічного способу підготовки пектиновмісної сировини

Ескіз

Дата

1995

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

На основі результатів лабораторних досліджень і згідно розробленого "Експериментального регламенту на виробництво пектину із коренеплодів" у виробничих умовах на консервному заводі пектинопродуктів АСП "Колос" Смілянського району проведені випробування по перевірці біохімічного способу підготовки пектиновмісноії сировини. Based on the results of laboratory tests and according to the existing "Experimental regulations for the production of pectin from the roots" in a production environment at the cannery pectin TSA "Kolos" Smelansky district conducted a test of the method of preparation of the pectin biochemical raw materials.

Опис

Ключові слова

пектин, коренеплоди, біохімічний спосіб, pectin, roots, biochemical method, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Результати експериментально-виробничої перевірки біохімічного способу підготовки пектиновмісної сировини / О. В. Кушнір, М. І. Сороколіт, В. М. Таран, А. М. Гнатенко, М. С. Карпович, Г. С. Мельник // Розробка та впровадження прогресивних технологій та обладнання у харчову та переробну промисловість : тези доповідей всеукраїнської науково-технічної конференції, 17-20 жовтня І995 р. – С. 61.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced