Природні комплекси біологічно активних речовин цукровмісної сировини

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В основу цього матеріалу покладено сучасні відомості з проблеми використання в оздоровчому харчуванні комплексу природних сполук, що містяться у цукрових буряках та тростинній сировині. Поряд з аналізом літературних даних, у роботі представлено результати власних досліджень з визначення біокомпонентів цукрових буряків. The basis of the material placed on the issue of modern information used in health food complex natural compounds found in sugar beets and cane raw materials. Along with analysis of published data, the paper presents the results of their research to determine the bio-components of sugar beet.

Опис

Бібліографічний опис

Сімахіна, Г. О. Природні комплекси біологічно активних речовин цукровмісної сировини / Г. О. Сімахіна, А. О. Чагайда // Наукові праці НУХТ. - 2005. - № 16. - С. 68-71.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в