Природні комплекси біологічно активних речовин цукровмісної сировини
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В основу цього матеріалу покладено сучасні відомості з проблеми використання в оздоровчому харчуванні комплексу природних сполук, що містяться у цукрових буряках та тростинній сировині. Поряд з аналізом літературних даних, у роботі представлено результати власних досліджень з визначення біокомпонентів цукрових буряків. The basis of the material placed on the issue of modern information used in health food complex natural compounds found in sugar beets and cane raw materials. Along with analysis of published data, the paper presents the results of their research to determine the bio-components of sugar beet.
Опис
Бібліографічний опис
Сімахіна, Г. О. Природні комплекси біологічно активних речовин цукровмісної сировини / Г. О. Сімахіна, А. О. Чагайда // Наукові праці НУХТ. - 2005. - № 16. - С. 68-71.