Природні комплекси біологічно активних речовин цукровмісної сировини
Файли
Дата
2005
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В основу цього матеріалу покладено сучасні відомості з проблеми використання в оздоровчому харчуванні комплексу природних сполук, що містяться у цукрових буряках та тростинній сировині. Поряд з аналізом літературних даних, у роботі представлено результати власних досліджень з визначення біокомпонентів цукрових буряків. The basis of the material placed on the issue of modern information used in health food complex natural compounds found in sugar beets and cane raw materials. Along with analysis of published data, the paper presents the results of their research to determine the bio-components of sugar beet.
Опис
Ключові слова
здоров'я населення, рафінування продуктів, рослинна сировина, білий цукор, мінеральні елементи, нові технології, health, refining products, herbs, white sugar, mineral elements, new technologies, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Сімахіна, Г. О. Природні комплекси біологічно активних речовин цукровмісної сировини / Г. О. Сімахіна, А. О. Чагайда // Наукові праці НУХТ. - 2005. - № 16. - С. 68-71.