Дослідження технологічних параметрів гідролізу лактози молочної сироватки з харчовими волокнами

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено процес гідролізу лактози молочної сироватки в присутності рослинних інгредієнтів, що містять в своєму складі харчові волокна. Уточнено параметри гідролізу: температуру, тривалість та активну кислотність сироватко-рослинного середовища для виробництва ферментованих сироваткових напоїв.

Опис

Ключові слова

харчові волокна, пищевые волокна, dietary fiber, ферментный препарат, enzyme, гидролиз лактозы, hydrolysis of lactose, ферментований сироватковий напій, гидролиз лактозы, hydrolysis of lactose, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Красуля, О. О. Гідроліз лактози молочної сироватки з харчовими волокнами / О. О. Красуля, О. В. Грек // Продовольча індустрія АПК. – 2013. – №1. – С. 38-40.

Зібрання