Дослідження технологічних параметрів гідролізу лактози молочної сироватки з харчовими волокнами
Вантажиться...
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Досліджено процес гідролізу лактози молочної сироватки в присутності рослинних інгредієнтів, що містять в своєму складі харчові волокна. Уточнено параметри гідролізу: температуру, тривалість та активну кислотність сироватко-рослинного середовища для виробництва ферментованих сироваткових напоїв.
Опис
Ключові слова
харчові волокна, пищевые волокна, dietary fiber, ферментный препарат, enzyme, гидролиз лактозы, hydrolysis of lactose, ферментований сироватковий напій, гидролиз лактозы, hydrolysis of lactose, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Красуля, О. О. Гідроліз лактози молочної сироватки з харчовими волокнами / О. О. Красуля, О. В. Грек // Продовольча індустрія АПК. – 2013. – №1. – С. 38-40.