Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9852
Title: Зберігання помадно-кремових цукерок з вмістом виноградної пасти
Other Titles: Хранение помадно-кремовых конфет с содержанием виноградной пасты
Keeping fondant cream chocolates, containing grape paste
Authors: Каліновська, Тетяна Віталіївна
Кияниця, Світлана Геннадіївна
Оболкіна, Віра Іллівна
Kalinovska, Tatyana
Kyianytsia, Svetlana
Obolkina, Vera
Keywords: виноград
помадно-кремові цукеркові маси
виноградна паста
продукти переробки
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
помадно-кремовые конфетные массы
продукты переработки
виноградная паста
пектин
grape
fondant-cream candy mass
grape paste
processed
pectin
Issue Date: 2013
Citation: Каліновська, Т. В. Зберігання помадно-кремових цукерок з вмістом виноградної пасти / Т. В. Каліновська, С. Г. Кияниця, В. І. Оболкіна // Продовольча індустрія АПК. — 2013. — № 1. — С. 32—34.
Abstract: Проведені дослідження по визначенню впливу виноградної пасти на термін зберігання помадно-кремових цукерок. Визначена можливість використання продуктів переробки винограду при виробництві помадно-кремових цукерок з метою підвищення їх харчової цінності, поліпшення структури, подовження терміну зберігання. Проведены исследования по определению влияния виноградной пасты на срок хранения помадно-кремовых конфет. Определена возможность использования продуктов переработки винограда при производстве помадно-кремовых конфет с целью повышения их пищевой ценности, улучшения структуры, продления срока хранения. Studies to determine the effect of grape paste on shelf-fondant cream chocolates. The possibility of using products in the production of grapes, fondant cream chocolates to enhance their nutritional value, improved structure, extending the shelf life.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9852
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ksgzpkczvvp.pdf458.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.