Зберігання помадно-кремових цукерок з вмістом виноградної пасти

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник/консультант

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проведені дослідження по визначенню впливу виноградної пасти на термін зберігання помадно-кремових цукерок. Визначена можливість використання продуктів переробки винограду при виробництві помадно-кремових цукерок з метою підвищення їх харчової цінності, поліпшення структури, подовження терміну зберігання.

Опис

Бібліографічний опис

Каліновська, Т. В. Зберігання помадно-кремових цукерок з вмістом виноградної пасти / Т. В. Каліновська, С. Г. Кияниця // Продовольча індустрія АПК. — 2013. — № 1. — С. 32—34.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в