Зберігання помадно-кремових цукерок з вмістом виноградної пасти
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник/консультант
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведені дослідження по визначенню впливу виноградної пасти на термін зберігання помадно-кремових цукерок. Визначена можливість використання продуктів переробки винограду при виробництві помадно-кремових цукерок з метою підвищення їх харчової цінності, поліпшення структури, подовження терміну зберігання.
Опис
Бібліографічний опис
Каліновська, Т. В. Зберігання помадно-кремових цукерок з вмістом виноградної пасти / Т. В. Каліновська, С. Г. Кияниця // Продовольча індустрія АПК. — 2013. — № 1. — С. 32—34.
