Фруктоза та лактулоза – перспективні цукрозамінники у хлібопекарському виробництві

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В матеріалах статті висвітлено вплив фруктози і лактулози на дріжджову мікрофлору тіста, формування його структурно-механічних властивостей та якість готових виробів. Встановлено доцільність використання композиції фруктози і лактулози у виробництві діабетичних хлібобулочних виробів. In the article the material effects of fructose and lactulose on the yeast flora dough, forming its structural and mechanical properties and quality of finished products. Established the feasibility of using the composition of fructose and lactulose in the production of diabetic bakery.

Опис

Ключові слова

хлібобулочні вироби, цукрозамінник, фруктоза, лактулоза, пребіотик, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, bakery, sweetener, fructose, lactulose, prebiotic

Бібліографічний опис

Дробот, В. І. Фруктоза та лактулоза – перспективні цукрозамінники у хлібопекарському виробництві / В. І. Дробот, Ю. В. Бондаренко, Н. О. Місечко // Наука – від теорії до практики : зб. наук. пр. - Сопот: «Diamond trading tour», 2013. – С. 47-54.

Зібрання