Фруктоза та лактулоза – перспективні цукрозамінники у хлібопекарському виробництві

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В матеріалах статті висвітлено вплив фруктози і лактулози на дріжджову мікрофлору тіста, формування його структурно-механічних властивостей та якість готових виробів. Встановлено доцільність використання композиції фруктози і лактулози у виробництві діабетичних хлібобулочних виробів. In the article the material effects of fructose and lactulose on the yeast flora dough, forming its structural and mechanical properties and quality of finished products. Established the feasibility of using the composition of fructose and lactulose in the production of diabetic bakery.

Опис

Ключові слова

хлібобулочні вироби, цукрозамінник, фруктоза, лактулоза, пребіотик, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, bakery, sweetener, fructose, lactulose, prebiotic

Бібліографічний опис

Дробот, В. І. Фруктоза та лактулоза – перспективні цукрозамінники у хлібопекарському виробництві / В. І. Дробот, Ю. В. Бондаренко, Н. О. Місечко // Наука – від теорії до практики : зб. наук. пр. - Сопот: «Diamond trading tour», 2013. – С. 47-54.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced