Перегляд за Автор "Азаренко, Катерина Олександрівна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Проект цеху витримки ремюажу та дегоржажу кюве для виробництва червоних ігристих вин потужністю 100 тис. пляшок у рік із застосуванням сучасного обладнання(2022) Азаренко, Катерина ОлександрівнаДокумент Технологія медових напоїв типу PET-NAT(2023) Азаренко, Катерина Олександрівна; Білько, Марина Володимирівна; Мукоїд, Роман МиколайовичНовий тренд сучасного вітчизняного ринку ігристих вин – Pet-Nat, який перекладається як натуральне іскристе вино. Його виробляли ще до часів виникнення шампанського на Півдні Франції на початку XVI ст.,наразі виробники як виноградних так і медових вин вводять в лінійку свого асортименту цю категорію напоїв. Виробництво медових напоїв Реt-Nаt є перспективним напрямком, оскільки сировина має тривалий термін зберігання, тривалість процесу виробництва складає 30…40 діб, що позитивно впливає на економічну складову та дозволяє отримати оригінальний напій з яскравими органолептичними характеристикамиДокумент Удосконалення технології медових напоїв типу Pet-Nat(2024) Азаренко, Катерина Олександрівна