Перегляд за Автор "Ільченко, Єлизавета Едуардівна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вплив галотанінів на стійкість пива(2015) Ільченко, Єлизавета Едуардівна; Булах, Валерій; Романова, Зоряна МиколаївнаПротягом 500 років традиційного способу стабілізації пива визначали взаємодію танінів, які потрапляли у напій з дубових бочок, що супроводжувалося збільшенням колоїдної стабільності, поліпшенням зовнішнього вигляду та смаку пива. Щоб підвищити стійкість пива його обробляють стабілізаторами, пастеризують або піддають знепліднюючому фільтруванню. For 500 years the traditional method of stabilization of beer was determined by the interaction of tannins, which fell in the drink in oak barrels, which was accompanied by an increase in colloidal stability, improving appearance and taste of beer. To improve the stability of beer it is treated with stabilizers, pasteurized or subjected to snepco filtered.Документ Дослідження впливу галотанінів на колоїдну стійкість пива(2014) Романова, Зоряна Миколаївна; Ільченко, Єлизавета ЕдуардівнаСтійкість пива визначає вміст у ньому небажаних білкових фракцій і їх взаємодія з поліфенолами сировини. Протягом останніх десятиліть для подовження зберігання пінного напою спочатку використовували дубову діжку, добавляли дубову стружку, пізніше почали вносити синтетичні стабілізатори. Проте дослідження в технології пивоваріння підтверджують - стійкість пива можливо подовжити завдяки підвищенню його колоїдної стабільності. Resistance beer determines the content of unwanted protein fractions and their interaction with polyphenols material. Over the past decades to extension of storage beer originally used oak barrels, and added oak chips, and later began to make synthetic stabilizers. however research in the technology of brewing confirm - stability of beer may extend it by increasing the colloidal stability.Документ Окислювальні процеси пива та їх вплив на білкові помутніння при зберіганні(2014) Ільченко, Єлизавета Едуардівна; Романова, Зоряна МиколаївнаЯкщо зробити пиво біологічно і колоїдно стійким, смак з часом погіршується: пиво старіє, що проявляється пониженням стійкості і органолептично. Вже через кілька місяців може бути помітна зміна смаку. If we make beer and biologically stable colloidal taste deteriorates over time: beer aging, manifested decreasing stability and organoleptic. Within a few months can be seen changing taste.