Перегляд за Автор "Іскра, Станіслав Іванович"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання ізоляту сироваткового білка у виробництві пшенично-висівкового хліба(2024) Іскра, Станіслав Іванович; Бондаренко, Юлія ВікторівнаЗагальновідомим заходом підвищення вмісту харчових волокон у хлібобулочних виробах є включення у їх рецептуру висівок. Для покращання біологічної цінності хлібобулочних виробів з пшенично-висівкової суміші у роботі запропоновано включити до їх складу білки молочної сировини, зокрема ізолят сироваткового білка. Встановлено, що для максимально можливого збагачення виробу ізолятом сироваткових білків без суттєвої втрати ними якості, доцільним є його дозування 10 % до маси борошняно-висівкової суміші, що містить 80 % пшеничного борошна та 20 % пшеничних висівок. Деяке зменшення питомого об’єму виробу та його формостійкості компенсується покращанням смакових та ароматичних властивостей виробу, стану його м’якушки, особливо тим, що вона набуває більшої еластичності та м’якості.Документ Проєкт хлібозаводу у м. Христинівка Черкаської області з впровадженням заходів щодо зниження технологічних затрат на виробництво(2023) Іскра, Станіслав Іванович