Перегляд за Автор "Бадалян, Ануш"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання сучасних ресторанних технологій у закладах ресторанного господарства(2024) Бадалян, Ануш; Ковтун, Аліна Володимирівна; Шаран, Лариса ОлександрівнаВ закладах ресторанного господарства особливою популярністю користуються кондитерські вироби, які мають удосконалений рецептурний склад, форму, текстуру, зовнішній вигляд та спосіб подачі. Сучасні техніки оздоблення кондитерських виробів вражають своєю натуральністю, індивідуальністю, правильним підбором кольорової гами, тощо. Розвиток інноваційних технік та технологій у сучасному кондитерському виробництві особливо прогресує в спеціалізованих закладах ресторанного господарства, зокрема в кафе-кондитерських. Відслідковуваня основних тенденцій є надзвичайно важливим для успішної роботи підприємства, тому популярність цих технологій у закладах харчування обумовлена кількома факторами