Перегляд за Автор "Басиста, Марина Олександрівна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Спосіб виробництва варено-копчених ковбас та ковбас типу салямі (Патент на корисну модель №56646)(2011) Пасічний, Василь Миколайович; Басиста, Марина Олександрівна; Проворова, Тетяна Ігорівна; Ярошевич, Володимир ІгоровичРозроблена спосіб виробництва варено-копчених ковбас та ковбас типу салямі, який включає підготовку м’ясної сировини з додаванням кухонної солі, нітриту натрію, фаршескладання, наповнення оболонок фаршем, осадження, теплове оброблення, який відрізняється тим, що на стадії підготовки сировини на м'ясо додатково вводять 0,2-0,8% глюко-дельта-лактону, 1-4%сухої молочної сироватки, витримують при температурі з подальшим складанням фаршу згідно з рецептурами.