Перегляд за Автор "Береза, Юрій"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ До 130 річчя Національного університету харчових технологій(2014) Береза, Юрій; Олянська, Світлана ПантелеймонівнаІсторія Національного університету харчових технологій бере початок з другої половини XIX століття і тісно пов'язана з історією розвитку цукрової промисловості. History of the National University of Food Technologies dates back to the second half of the XIX century and is closely connected with the history of the sugar industry.Документ Спосіб очищення сиропу(2017) Рева, Леонід Павлович; Береза, Юрій; Шульга (Замура), Світлана Анатоліївна; Головіна, Олена ВалеріївнаСпосіб очищення сиропу включає, сульфітацію, введення в сироп адсорбенту, перемішування фільтрування. Як адсорбент використовується природний мінерал сорбент – палигорськіт у кількості 2,5…3% до маси сиропу з переміщуванням протягом 15…20хв. Method of purification of syrup includes sulphitation, insertion of adsorbent to syrup, mixing, filtration. Natural mineral sorbent palygorskite is used as adsorbent. The weight of palygorskite is 2,5…3% of the weight of syrup and the mixing takes place for 15-20 minutes.