Перегляд за Автор "Бовт, Максим Максимович"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Визначення раціональних параметрів процесу змішування і зволоження компонентів таблетувальних сумішей(2021) Бовт, Максим Максимович; Чепелюк, Олена Олександрівна; Чепелюк, Олександр МиколайовичДля забезпечення необхідної пресованості і сипкості порошкоподібних мас, точно сті дозування, необхідної якості твердих лікарських форм потрібно заздалегідь провести грануляцію. У програмному комплексі Flow Vision виконані обчислювальні експерименти з визначення впливу форми, розміщення і частоти обертання швидкохідного робочого органа (чопера) у змішувачі-грануляторі на ступінь одно рідності суміші для таблетування, тривалість процесу, розподіл швидкостей су міші та висоту винесення часточок. Рекомендовано збільшити кількість лопатей чопера з 4 до 8 із зміною їх кута нахилу до горизонту із 30 до 60 градусів. Верти кальне розміщення чопера на кришці обладнання збільшує кількість зустрічних потоків матеріалу, забезпечує отримання потрібної рівномірності розподілу ком понентів і відсутність застійних зон. Зі збільшенням вдвічі частоти обертання чопера площа застійних зон скорочується в 3,6 раза, однак майже в 4 рази збіль шується висота винесення часточок. Інтенсивність зміни цих явищ суттєво упо вільнюється при збільшенні частоти обертання робочого органа понад 2520 об/хв.Документ Інформаційна підтримка інженерних рішень в технологічних процесах сушіння та очищення харчових продуктів(2014) Глущенко, Маргарита Сергіївна; Бовт, Максим Максимович; Овчарук, Володимир Олексійович; Ющук, Інна ВасилівнаКонструкції сушильних апаратів залежать від масштабів виробництва і властивостей матеріалу, сушіння в яких проводиться під атмосферним тиском або під вакуумом, при цьому матеріал може знаходитись у стані спокою, переміщатися або перемішуватися. Designs dryers depend on scale and material properties, drying which is performed under atmospheric pressure or under vacuum, and the material may be in a state of rest, move or stir.