Перегляд за Автор "Бондарук, Наталія Ростиславівна"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Біфштекс «Студентський» (Патент України на корисну модель № 55077)(2010) Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій Іванович; Бондарук, Наталія Ростиславівна; Полешко, Юлія СергіївнаРозроблено біфштекс, який містить яловичину (котлетне м'ясо), сало, перець чорний мелений, молоко або воду, сіль та інші компоненти, який відрізняється тим, що додатково містить гречане борошно в кількості 6-10%. Designed beefsteak that contains beef (meat cutlet), bacon, black pepper, milk or water, salt and other components, wherein further comprising buckwheat flour in an amount 6-10%.Документ Вплив гречаного борошна на якість м’ясних напівфабрикатів(2012) Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій Іванович; Бондарук, Наталія РостиславівнаВ роботі вивчена можливість технологічного застосування гречаного борошна у виробництві м’ясних січених напівфабрикатів, зокрема біфштексів, встановлений оптимальний відсоток додавання борошна (6–10%). Проведено органолептичні, фізико-хімічні, функціонально-технологічні, структурно-механічні дослідження розроблених продуктів. Кваліметрична оцінка біфштексів свідчить, що дослідні зразки за показниками якості не поступаються контрольному зразку, а перевищують його. Three compounding of beefsteaks is developed with a buckwheat flour, the optimum percent of addition of flour is set (6-10 %). Organoleptichni is conducted, physical and chemical, functionally technological, structurally mechanical and microbiological researches of the developed beefsteaks. On the basis of the conducted researches, the estimations of economic efficiency of the use of buckwheat flour in the production of ready-to-cook foods are done to recommendation, in relation to the production of beefsteaks with a buckwheat flour.Документ Кваліметрична оцінка м’ясних напівфабрикатів з гречаним борошном(2012) Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій Іванович; Бондарук, Наталія РостиславівнаРозроблено рецептури біфштексів з гречаним борошном, встановлений оптимальний відсоток додавання борошна (6–10%). Проведено органолептичні, фізико-хімічні, функціонально-технологічні, структурно-механічні дослідження розроблених продуктів. Кваліметрична оцінка біфштексів свідчить, що дослідні зразки за показниками якості не поступаються контрольному зразку, а перевищують його.Документ Паштет печінковий «На здоров’я»(2010) Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій Іванович; Полешко, Юлія Сергіївна; Бондарук, Наталія РостиславівнаРозроблено паштет печінковий, який містить печінку бланшовану подрібнену, жир-сирець свинячий або сало, цибулю ріпчасту пасеровану, сіль кухонну, цукор-пісок та спеції (перець духмяний, чорний, мускатний горіх, кориця, гвоздика мелені), який відрізняється тим, що додатково містить боби нуту бланшовані подрібнені в кількості 10-20 % та моркву пасеровану 3-4 %. Designed liver pate containing blanched chopped liver, fat-raw pork or bacon, onions passaged, salt, sugar and spices (allspice, black, nutmeg, cinnamon, cloves), which is characterized in that it further comprises nyty chopped blanched beans in the amount of 10-20% and carrots 3-4%.