Перегляд за Автор "Боровик, Тетяна Миколаївна"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Гончарне мистецтво як сучасна інновація в індустрії гостинності(2023) Боровик, Тетяна Миколаївна; Сильчук, Тетяна АнатоліївнаДосліджено перспективи розвитку гончарного мистецтва в Україні. В контексті сучасних тенденцій гостинності, важливим аспектом є створення унікального та незабутнього досвіду для гостей. Гончарне мистецтво, як мистецтво ручного виготовлення керамічних виробів, виявляється значущим інструментом для досягнення цієї мети. Показано вплив впровадження гончарного мистецтва на готельний бізнес, культурну спадщину та задоволення потреб гостей. Стаття обговорює теоретичні аспекти та практичні застосування гончарного мистецтва у сфері гостинності. Встановлено, що використання гончарного мистецтва, як елементу бренду готелю, позначить його унікальність та зверне увагу на культурні цінності країни. Підкреслено важливість розвитку гончарного мистецтва в готелях для збереження культурної спадщини та підвищення привабливості готельного сектору в УкраїніДокумент Готель з гончарною майстернею в Солом'янському районі м. Києва(2024) Боровик, Тетяна МиколаївнаДокумент Екологізація, як інновація в готельно-ресторанному господарстві(2021) Боровик, Тетяна Миколаївна; Нікітіна, Тетяна АндріївнаЗначення екологізації готельно-ресторанних послуг у сучасних умовах набуває величезного значення у зв’язку з еко трендом на збереження довкілля, підвищенням попиту на екологічно безпечні товари та послуги. Все більше споживачів обирають засіб розміщення або заклад харчування звертаючи увагу не тільки на ціни та місце розташування, а й на прагнення готелю чи ресторану знизити свій вплив на навколишнє середовище.The importance of greening hotel and restaurant services in modern conditions is of great importance in connection with the eco-trend towards preserving the environment, increasing demand for environmentally friendly goods and services. More and more consumers are choosing accommodation or catering, paying attention not only to prices and location, but also the desire of a hotel or restaurant to reduce its impact on the environment.Документ Сайт готелю, як інструмент мерчандайзингу(2022) Боровик, Тетяна Миколаївна; Нікітіна, Тетяна АндріївнаСьогодні вебсайт – найкращий та найефективніший спосіб, щоб залучити споживачів в заклад готельного господарства. Це є обов’язковим елементом всіх готельних підприємств. Отримати інформацію про готель он-лайн, обрати й забронювати номер, замовити додаткові послуги – це надзвичайна перевага, яка додає зручності, комфорту та приваблює відвідувачів, тому питання створення добротного сайту готелю є надзвичайно актуальним.Today, the website is the best and most effective way to attract consumers to the hotel business. This is a must for all hotel businesses. Getting information about the hotel online, choosing and booking a room, ordering additional services is an extraordinary advantage that adds convenience, comfort and attracts visitors, so the question of creating a good hotel site is extremely important.