Перегляд за Автор "Бородіна, В. М."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вплив виду гідролізатора на процес виробництва пектиновмісних паст(2012) Бойко, Юрій Іванович; Бородіна, В. М.; Сухенко, Юрій Григорович; Сухенко, Владислав ЮрійовичПравильно вибраний гідролізатор для проведення гідролізу рослинної сировини при виготовленні пектиновмісної пасти забезпечує її високу якість, однорідність та споживчі властивості. В пектиновому виробництві для переходу протопектину в розчинний стан використовуються органічні та неорганічні кислоти, ферменти та луги. Найефективнішими гідролізаторами з огляду літератури на сьогоднішній день вважаються лимонна, соляна, азотна, ортофосфорна, щавелева, винна, сірчана та молочна кислоти. Correctly chosen gtrat for hydrolysis of vegetable raw materials in the manufacture pectinase paste ensures its high quality, uniformity and consumer properties. In pectin production for the transition of protopectin in a soluble state, use of organic and inorganic acids, enzymes and alkali. The most effective gdream from the literature review to date, are considered as citric, hydrochloric, nitric, phosphoric, evil, tartaric, sulphuric and lactic acids.Документ Особливості гідролізу-екстрагування рослинної сировини при виробництві пектиновмісних паст(2012) Сухенко, Юрій Григорович; Сухенко, Владислав Юрійович; Бойко, Юрій Іванович; Бородіна, В. М.Приведений аналітичний огляд cспособів інтенсифікації гідролізу-екстрагування рослинної сировини для виробництва пектиновмісних паст. The resulted analytical review way intensification of hydrolysis-extraction of plant material to produce pastes containing pectin.Документ Способи вилучення пектинів з рослинної сировини(2012) Житнецький, Ігор Володимирович; Сухенко, Юрій Григорович; Бородіна, В. М.; Сухенко, Владислав ЮрійовичПектини — біополімери, що входять до складу клітинних стінок, між клітинних тканин, цитоплазми рослинних клітин, складаючи до 52 % клітинної маси. Пектин — один із найпоширеніших полісахаридів, що має багато корисних властивостей. Він нормалізує кількість холестерину, підвищує стійкість організму до алергії, допомагає у відновленні слизової оболонки дихальних і травних шляхів після подразнення та запальних процесів. Pectin biopolymers included in the composition of cell walls, between cell tissues, the cytoplasm of plant cells, making up 52% of cell mass. Pectin is one of the most common polysaccharides, has many useful properties. It normalizes the amount of cholesterol that increases the body's resistance to allergies, helps to restore the mucous membranes of the respiratory and digestive tracts after irritation and inflammation.Документ Технологічна лінія для виробництва пектиновмісних паст(2012) Чепелюк, Олена Олександрівна; Сухенко, Юрій Григорович; Бородіна, В. М.; Мудрик, А. А.Сучасні пектинові виробництва централізовані, що віддаляє їх від сировинних джерел, впливає на якість і собівартість продукції. Сам процес виробництва чистих пектинів, паст, джемів тощо є досить трудомістким. Він включає багато стадій, в залежності від виду, якості і способів підготовки сировини і її переробки, починаючи від заготівельних і закінчуючи фасувальними операціями та поставкою готової продукції на реалізацію. Modern pectin centralized production that alienates them from raw sources, affects the quality and cost of production. The process of production of pure pectin, pastes, jams and the like is quite time consuming. It involves many steps, depending on the type, quality and methods of preparation of raw material and its processing, from procuring and finishing and packaging operations and the delivery of finished products to sell.