Перегляд за Автор "Буй, Лілія Михайлівна"
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Композиція інгредієнтів для приготування обробних напівфабрикатів у кондитерському виробництві (Деклараційний патент на корисну модель № 117462)(2017) Кузьмін, Олег Володимирович; Попович, Ксенія Вікторівна; Обеснюк, Ольга Олегівна; Буй, Лілія Михайлівна; Башняк, Анастасія РоманівнаКомпозиція інгредієнтів для приготування обробних напівфабрикатів у кондитерському виробництві містить цукор-пісок, воду, есенцію ромову, коньяк. При цьому для купажування сиропу як коньяк використовують коньяк України та додатково - суміш водно-спиртових настоїв суданської троянди та обліпихи. The composition of ingredients for the preparation of semi-finished semi-finished confectionery products contains sugar-sand, water, the essence of rum, cognac. At the same time, cognac is used for the blending of syrup as brandy, and in addition - a mixture of water-alcohol infusions of the Sudanese rose and sea buckthorn.Документ Перспективи використання кавової сировини у сфері гостинності(2017) Буй, Лілія Михайлівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена БроніславівнаЗапропоновано інноваційні методи використання кави та продуктів її переробки в готельно-ресторанному господарстві. Предложены инновационные методы использования кофе и продуктов его переработки в гостинично-ресторанном хозяйстве. Innovative methods of using coffee and products of its processing in the hotel and restaurant industry.Документ Способи удосконалення харчування вегетаріанців на основі заміни продуктів тваринного походження насінням чіа(2017) Дітріх, Ірина Вікторівна; Буй, Лілія Михайлівна; Ганжа, Анна АндріївнаСтаттю присвячено сучасному стану вегетаріанства як системи харчування. Запропоновано використання альтернативної сировини — насіння Чіа — у раціоні вегетаріанців з метою забезпечення організму необхідними компонентами. Наведено аналіз хімічного складу насіння Чіа та його взаємозамінності з продуктами харчування тваринного походження. Запропоновано рецептуру функціональної страви, збагаченої білком і ω-3 ненасиченими жирними кислотами, які міститься у значній кількості у насінні Чіа. The article deals vegetarianism as the current state of nutrition. The use of renewable raw materials - Chia seeds - vegetarian diet in order to provide the body with the necessary components. The analysis of the chemical composition of chia seeds and their interchangeability with foods of animal origin. A formulation of functional foods enriched with protein and ω-3 unsaturated fatty acids, which are found in large quantities in the seeds of chia.Документ Спосіб приготування напою лате (Деклараційний патент на винахід № 118926)(2019) Буй, Лілія Михайлівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Шидловська, Олена БроніславівнаСпосіб приготування напою лате, який відрізняється тим, що у підігріте спінене молоко додатково вноситься насіння чіа у кількості 3,8…4,2 %, а еспресо подається на витриманій протягом 5…7 хв. суміші молока і насіння чіа у вигляді еспуми, яку готують з охолодженого до температури 18…20 °C еспресо, з попередньо розчиненими у ньому цукром, желатином, та вершками у сифоні з використанням N2O під тиском 18…22 атм при інтенсивному струшуванні та витримують за температури 4…8 °C впродовж 90…120 хв. для формування стабілізованої піноподібної структури. The method of preparation of a latte drink, which is characterized by the fact that chia seeds in the amount of 3.8...4.2 % are additionally added to the heated milk, and the espresso is served for 5...7 min. mixtures of milk and chia seeds in the form of espuma, which is prepared from an espresso cooled to a temperature of 18...20 ° C, with sugar, gelatin, and cream siphoned with N2O under pressure of 18...22 atm with intense shaking and kept at a temperature of 4...8 ° C for 90...120 min. to form a stable foam structure.Документ Спосіб приготування напою лате (Патент на корисну модель № 125862)(2018) Буй, Лілія Михайлівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Гавриш, Андрій ВолодимировичСпосіб приготування напою лате, що включає приготування еспресо, підігрів та спінення молока за температури 70…75 °C з наступним його внесенням в еспресо, який відрізняється тим, що у підігріте спінене молоко додатково вноситься насіння чіа у кількості 3,8…4,2 %, а еспресо подається на витриманій протягом 5…7 хв. суміші молока і насіння чіа у вигляді еспуми, яку готують з охолодженого до температури 18…20 °C еспресо, з попередньо розчиненими у ньому цукром, желатином, та вершками у сифоні з використанням N2O під тиском 18…22 атм при інтенсивному струшуванні та витримують за температури 4…8 °C впродовж 90…120 хв. для формування стабілізованої піноподібної структури. A method of cooking a latte, which includes the preparation of espresso, heating and foaming milk at a temperature of 70 ... 75 ° C, followed by its introduction into an espresso, which is characterized by the fact that the heated chopped milk additionally adds seed chia in the amount of 3.8 ... 4.2 %, and espresso is served on the aged for 5 ... 7 minutes. milk and chia seeds in the form of spray, prepared from an espresso cooled to a temperature of 18 ... 20 ° C, pre-dissolved in it with sugar, gelatin, and cream in a siphon using N2O under pressure of 18 ... 22 atm at intensive shaking and withstand for temperature 4 ... 8 ° C for 90 ... 120 min. for the formation of a stabilized foam structure.Документ Сільський зелений туризм: проблеми та перспективи(2014) Буй, Лілія Михайлівна; Влодарчик, Тетяна ВікторівнаЗа останні роки розвитку, туристичний бізнес став невід'ємною частиною економіки України. Сьогодні великої популярності набуває зелений туризм, зокрема його різновид - сільський туризм. Розвиток сільського зеленого туризму є особливо актуальним, адже з одного боку він сприяє розвитку туризму в цілому, а з іншого - соціально-економічному піднесенню сільських місцевостей України, гострою проблемою яких на даний час є недостатня кількість робочих місць, слаборозвинена інфраструктура, недостатні капіталовкладення у спорудження житла, закладів освіти, культури і спорту, охорони здоров'я, побуту, торгівлі, комунальних об'єктів, електро- та водопостачання, забезпечення якісного медичного обслуговування тощо. In recent years, development, tourism has become an integral part of the economy of Ukraine. Today becomes very popular green tourism, particularly its kind - rural tourism. Rural Development is particularly important because on one hand it promotes tourism in general, and on the other - the socio-economic rehabilitation of rural Ukraine, where acute problem at present is the lack of jobs, underdeveloped infrastructure, lack of investment in construction housing, education, culture and sports, health, welfare, trade, communal facilities, electricity and water, providing quality health care and more.