Перегляд за Автор "Бурлака, О. М."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Ефективність роботи хлібопекарських печей та шляхи їх удосконалення(2007) Ковальов, Олександр Володимирович; Бурлака, О. М.; Бабко, Євген Миколайович; Лементар, Святослав ЮрійовичПроведений пошук шляхів зменшення енерговитрат при випіканні..Conducted search for ways to reduce energy consumption during baking.Документ Секційна хлібопекарська піч(2007) Ковальов, Олександр Володимирович; Бурлака, О. М.; Федорів, Віктор МихайловичДля оптимальної організації процесу випічки важливе значення має тепловий режим. В основному тепловий режим печі визначається схемою обігріву, конструкцією паро зволожуючих пристроїв і робочої камери. На кінетику процесу випікання істотно впливає спосіб і вид теплообміну в робочій камері. For optimal organization of baking is important thermal conditions. Mainly determined by the heat treatment furnace heating scheme, design steam humidifying devices and the working chamber. In the baking kinetics significantly affects the way and type of heat exchange in the chamber.Документ Тістоподільна машина ХМТ(2007) Ковальов, Олександр Володимирович; Бурлака, О. М.; Бабко, Євген Миколайович; Лементар, Святослав ЮрійовичВ даній роботі досліджений процес стиснення тіста в замкнутому об'ємі. In this work we studied the compression dough in a closed volume.