Перегляд за Автор "Білоусова, Людмила Ігорівна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Наукове обґрунтування відновної здатності прянощів у технології овочевих чатні для балансування трьох дош(2023) Білоусова, Людмила ІгорівнаДокумент Система управління безпечністю харчової продукції для громадського харчування(2022) Кузьмін, Олег Володимирович; Білоусова, Людмила Ігорівна; Пчеленко, Анастасія ЄвгеніївнаМетою роботи є структурування спеціальних програм-передумов, необхідних для підтримки гігієнічного середовища у харчовому ланцюгу системи управління безпечністю харчової продукції для закладів ресторанного господарства. The purpose of the work is the structuring of special prerequisite programs necessary to maintain a hygienic environment in the food chain of the food safety management system for restaurant establishments.