Перегляд за Автор "Вакулко, Валерія Вікторівна"
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ За кавою на край світу або кавовий туризм(2013) Вакулко, Валерія ВікторівнаВсе більшої популярності набуває кавовий туризм, шанувальники якого відправляються в країни, що виробляють каву, щоб познайомитися з процесом виготовлення улюбленого напою.Документ Нанотехнології в майбутньому авангардної гастрономії(2014) Скорченко, Оксана Вікторівна; Вакулко, Валерія Вікторівна; Цирульнікова, Віта ВалентинівнаОсновні надії використання нанотехнологій у виробництві продуктів харчування, пов'язані, насамперед, з поліпшенням їх поживних властивостей, смаку і корисності, а також зі зниженням виробничих втрат. The main hope of using nanotechnology in food production, associated primarily with improving their nutritional quality, taste and usefulness, and also with a decrease in production losses.Документ Огляд солодких пропозицій в готельно-ресторанному бізнесі(2014) Вакулко, Валерія Вікторівна; Голікова, Тетяна ПетрівнаШоколад - кондитерський виріб на основі масла какао, що є продуктом переробки какао-бобів, багатих теоброміном і кофеїном. За рахунок вироблення гормону ендорфіну шоколад дає відчуття щастя і благополуччя. Chocolate - confection based on cocoa butter, which is a product of processing cocoa beans rich in theobromine and caffeine. Due to the hormone endorphin chocolate gives a feeling of happiness and well-being.Документ Фруктовий сік у шоколаді(2014) Вакулко, Валерія ВікторівнаШоколад являється одним з найулюбленішим харчовим продуктом. Вчені вже детально описали як користь так і шкоду вживання шоколаду. Головний плюс вживання саме гіркого шоколаду - це профілактика атеросклерозу. Відбувається це через високого вмісту в шоколаді ефірних масел, що перешкоджають відкладенню холестерину на стінках судин. Chocolate is one of the most favorite food. Scientists have described in detail as a benefit and harm drinking chocolate. The main advantage use very dark chocolate - is prevention of atherosclerosis. There is because of the high content of essential oils in chocolate that prevent deposition cholesterol on the walls of blood vessels.Документ Шоколадні пропозиції для готелів(2014) Вакулко, Валерія Вікторівна; Голікова, Тетяна ПетрівнаПредставлено аналіз діяльності готельних підприємств з концепцією на тему шоколаду, запропоновано впровадження перспективних заходів у створенні шоколадних готелів, зокрема створення шоколадного бутику з продукцією шоколатьє, а також організацію роботи комплексного закладу ресторанного господарства з кавовим баром із впровадженням лате-арт.