Перегляд за Автор "Вергелес, Георгий Валентинович"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вплив температури і рН на гідроліз біополімерів зернових замісів при використанні кислотостійких ферментних препаратів селективної дії(2011) Вергелес, Георгий Валентинович; Шиян, Петро Леонідович; Мудрак, Тетяна Омелянівна; Фіщенко, Анатолій Миколайович; Кириленко, Роман ГригоровичНаведено результати досліджень по вмісту розчинених вуглеводів і нерозчиненого крохмалю в розріджених замісах, отриманих з використанням кислотостійких ферментних препаратів (ФП) залежно віж рН і температури термоферментивної обробки (ТФО). З точки зору ефективності біоконверсію складових зернової сировини і забезпечення мікробіологічної чистоти напівпродуктів оптимальне значення рН становить 3,8 – 3,4, тривалість оброблення – 180 хв. The results of researches on the content of soluble carbohydranes and insoluble starch in diluted batches derived with the use of acid- resistant enzyme preparation according to pH and the temperature of thermal ferment processing (TFP) are given. From the point of efficiency of bioconversion of grain raw materials and provision of microbiological cleanness of semiproducts the optimum value of pH is 3,8 – 3,4, the duration of processing is 180 min.Документ Спосіб виробництва спиртових бражок з крохмалевмісної сировини (Патент на корисну модель № 65537)(2012) Іванов, Сергій Віталійович; Вергелес, Георгий Валентинович; Олійнічук, Сергій Тимофійович; Сосницький, Віталій Володимирович; Шиян, Петро Леонідович; Хомічак, Любомир Михайлович; Мудрак, Тетяна Омелянівна; Сизько, Валерій Борисович; Рудаков, Володимир КостянтиновичВинахід відноситься до спиртової промисловості, його завданням є удосконалення способу виробництва етилового спирту шляхом змін параметрів технологічних операцій та зв,язків між ними, зниження енерговитрат, підвищення питомого виходу спирту. An invention behaves to a spirit industry, his task is an improvement of method of production of ethyl spirit by the change of parameters of technological operations and connections between them, decline of energy expenses, increase of specific exit of alcohol.