Перегляд за Автор "Веременко, Марія Михайлівна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Дослідження терміну придатності хліба пшеничного із борошна 1-го сорту(2019) Веременко, Марія Михайлівна; Усатюк, Світлана Іванівна; Тищенко (Усатюк), Олена МихайлівнаНаведено результати дослідження змін органолептичних показників при зберіганні хліба із борошна пшеничного 1-го сорту впродовж 24…72 год. The results of the study of changes in organoleptic parameters during storage of bread from wheat flour of 1 st grade for 24-72 h are presented.Документ Розроблення рекомендацій щодо удосконалення системи менеджменту безпечності виробництва чіабати на ТОВ "Чанта Маунт" за стандартом BRC(2021) Веременко, Марія Михайлівна