Перегляд за Автор "Винник, Ірина Олександрівна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання «Sous Vide» технологій при приготуванні напоїв у барі(2023) Винник, Ірина Олександрівна; Пушка, Ольга СергіївнаВ роботі проаналізовано та наведено перспективи використання техніки «Sous Vide» при приготуванні напоїв у барах. The paper analyzes and presents the prospects of using the "Sous Vide" technique in the preparation of drinks in bars.Документ Особливості використання цукрозамінників у технології кулінарної продукції(2022) Винник, Ірина Олександрівна; Пушка, Ольга Сергіївна; Ковтун, Аліна ВолодимирівнаВ роботі проаналізовано перспективні цукрозамінники в технології кулінарної продукції.The paper analyzes promising sugar substitutes in the technology of culinary products.Документ Роль маркетингових стратегій у прибутковості підприємств готельно-ресторанного бізнесу(2024) Винник, Ірина Олександрівна; Нікітіна, Тетяна АндріївнаГотельно-ресторанний бізнес є однією з найважливіших галузей економіки України. Він забезпечує робочими місцями тисячі людей і приносить значні надходження до бюджету країни. Однак, у сучасних умовах конкуренції, готельно-ресторанним підприємствам необхідно постійно розробляти та впроваджувати ефективні маркетингові стратегії, щоб залишатися конкурентоспроможними та отримувати прибуток