Перегляд за Автор "Волкова, Галина Анатоліївна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання рідкого дріжджового концентрату в хлібопеченні(1974) Волкова, Галина Анатоліївна; Дробот, Віра Іванівна; Ройтер, Ісаак МенашевичВивчено якість рідкого дріжджового концентрату, його технологічні властивості та вплив на показники тіста і хліба.Документ Вплив дисперсності овочевих порошків на технологію виготовлення та якість макаронних виробів(2000) Волощук, Галина Іванівна; Кочура, Н. М.; Волкова, Галина Анатоліївна; Юрчак, Віра ГаврилівнаПоказано переваги впливу високодисперсних овочевих та ягідних порошків порівняно з крупнодисперсними. Вивчено вплив дисперсності овочевих порошків на процеси замісу тіста та пресування макаронних виробів. It was shown advantages of the influence fine-grained vegetable and berry powders in comparison with large-grained. It was studied the dispersion of powders on processes mixing of the dough and pressing of macaroni products.